ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Υπηρεσίες

Πως μπορώ να σας βοηθήσω

Οι υπηρεσίες μου

Στο οδοντιατρείο μου θα βρείτε σύγχρονο εξοπλισμό και ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.

Αισθητική Οδοντιατρική

Η Aισθητική Oδοντιατρική αφορά άνδρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται για την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών τους. Χαμογελάστε άφοβα, επιδεικνύοντας τα φωτεινά και όμορφα δόντια σας.

Λεύκανση

Η Λεύκανση δοντιών είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί ο οδοντίατρος για ν βελτιώσει αισθητά το χρώμα δοντιών του ασθενούς και να αυξήσει τη φωτεινότητα τους.

Ενδοδοντία

Η Ενδοδοντία είναι ο κλάδος της Οδοντιατρικής που αφορά το εσωτερικό του δοντιού και θεραπεύει τις ενδοδοντικές βλάβες με απονευρώσεις στον πολφικό θάλαμο του δοντιού.

Εμφυτεύματα

Το εμφύτευμα δοντιών ή οδοντικά εμφυτεύματα είναι μια τεχνητή ρίζα δοντιού που τοποθετείται μέσα στο οστό της γνάθου, πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχθεί ένα ή περισσότερα τεχνητά δόντια

Προσθετική

Με τον όρο προσθετική οδοντιατρική αναφερόμαστε στην διαδικασία κατά την οποία γίνονται αποκαταστάσεις των δοντιών, με πορσελάνη, στεφάνες, γέφυρες, όψεις ρητίνης ή και εμφυτεύματα.

Χειρουργική στόματος

Η Χειρουργική Στόματος αναφέρεται σε ένα πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων που λαμβάνουν χώρα στην στοματική κοιλότητα όπως εξαγωγή δοντιών, αφαίρεση κυστών, εκτομή χαλινού κ.α.

Scroll to Top